fbpx
Relax cadeaupakket

3 Geweldige Hart onder de Riem Cadeaus

Wat als het even helemaal tegenzit? Het verlies van een dierbare, ziekte of een ongeluk… Het maakt het leven uitdagend. Aan jou om de ander een geluksmomentje te verzorgen. Wat liefde te geven in de vorm van een hart onder de riem cadeau. Hieronder drie geweldige cadeaus om een ander mee op te vrolijken.

1. Droogbloemen en Chocolade Cadeau

De besteller van het moment is toch wel deze cadeaubox met droogbloemen en chocolade. Wij snappen dat wel. Een bloemetje is altijd fijn om te krijgen. Het leuke aan droogbloemen is dat ze een hele lange tijd blijven staan. Het zorgt er dus voor dat de ontvanger van het cadeau er langer van kan genieten en er dagelijks plezier van heeft. En de chocolade, ja… Dat is gewoon lekker!

Bestel door op de afbeelding te klikken.

Giftbox chocolade en droogbloemen

2. Thee en Chocolade Pakket

We kunnen uren theeleuten. Het lekkerste is het natuurlijk met verse thee. En als het dan ook nog luxe thee is, dan heb je een heus theefeestje! Combineer het met lekkere chocolade en je hebt een mini high tea.

Klik op de afbeelding om te bestellen.

Thee en chocolade pakket

3. Relax Cadeaupakket

Probeer niet te stressen! Moeilijk als het leven eventjes niet loopt zoals je gepland had. Met dit pakket gun je de ander een relaxmomentje. Kijk een bioscoopfilm onder het genot van luxe thee en chocolade. Laat ook eens het huis lekker ruiken met de wax melt. Dit is een natuurlijk geurblokje gemaakt van natuurlijke wax en edelstenen.

Ga naar de shop om te bestellen of klik op onderstaande afbeelding.

Relax cadeaupakket

Zoek je nog meer cadeau ideeën voor een hart onder de riem cadeau? Alle cadeaupakketten vind je in onze winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *