fbpx

3 Geweldige Hart onder de Riem Cadeaus

Wat als het even helemaal tegenzit? Het verlies van een dierbare, ziekte of een ongeluk… Het maakt het leven uitdagend. Aan jou om de ander een geluksmomentje te verzorgen. Wat liefde te geven in de vorm van een hart onder de riem cadeau. Hieronder drie geweldige cadeaus om een ander mee op te vrolijken.

1. Relaxpakket met Droogbloemen en Chocolade

De besteller van het moment is toch wel deze cadeaubox met droogbloemen en chocolade. Wij snappen dat wel. Een bloemetje is altijd fijn om te krijgen. Het leuke aan droogbloemen is dat ze een hele lange tijd blijven staan. Het zorgt er dus voor dat de ontvanger van het cadeau er langer van kan genieten en er dagelijks plezier van heeft. En de chocolade, ja… Dat is gewoon lekker!

Bestel door op de afbeelding te klikken.

Droogboeket giftbox met relaxproducten

2. Thee en Chocolade Pakket

We kunnen uren theeleuten. Het lekkerste is het natuurlijk met verse thee. En als het dan ook nog luxe thee is, dan heb je een heus theefeestje! Combineer het met lekkere chocolade en je hebt een mini high tea.

Klik op de afbeelding om te bestellen.

Thee en chocolade pakket

3. DIY-pakket

Probeer niet te stressen! Moeilijk als het leven eventjes niet loopt zoals je gepland had. Met dit pakket gun je de ander een relaxmomentje. Lekker kliederen met chocolade en daarna opeten. Klinkt goed toch! En je hebt niet eens een oven nodig.

Ga naar de shop om te bestellen of klik op onderstaande afbeelding.

Chocolade DIY-pakket

Zoek je nog meer cadeau ideeën voor een hart onder de riem cadeau? Alle cadeaupakketten vind je in onze winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *