fbpx

5 Originele Vaderdag Cadeaus

Help! Je hebt geen idee wat je jouw vader, partner of opa moet geven voor Vaderdag? Ben je uitgekeken op sokken en scheerspullen? Dan hebben we goed nieuws voor je! We hebben vijf originele Vaderdag cadeaus voor je op een rijtje gezet. We weten zeker dat jouw man blij wordt van zo’n Vaderdag cadeau.

Snoepdoos met drop

1. Snoepdoos met drop

De weg naar een mans hart is met eten. Verras met deze box met heerlijke dropjes met verschillende smaken. Moeilijk te weerstaan!

bierpakket cadeaupakket met bieren

2. Uitgebreid borrelpakket

Samen borrelen? Niks gezelliger dan dat! Geniet van dit originele bierpakket met streekproducten onder het genot van een filmpje of spelletje. Bestel hier!

Chocolade DIY-pakket

3. Chocolade maken

Zin om samen wat te doen? Dan is dit chocolade DIY-pakket een leuke! Je kan namelijk samen chocolade versieren en daarna lekker oppeuzelen. Bestel het pakket hier.

4. Chocolade en koffie

Is de man in jouw leven een fijnproever? Dan houdt hij vast van goede koffie! In dit pakket zitten Nespresso cupjes bomvol mineralen en vitaminen.

Luxe chocolade en thee pakket

5. Chocolade en thee

Deze bestseller valt zeker in de smaak! Heerlijke chocolade stukjes en verse thee. Met daarbij natuurlijk een leuk kaartje. Wat wil je nog meer? Bestel hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *