5x leuke kerstcadeaus onder de 25 euro

chocolade pakket versturen

Het leukste feest van het jaar komt eraan. Nog een weekje en dan is het Kerstmis! Dit jaar gaat Kerstmis natuurlijk iets anders, omdat we zoveel mogelijk thuis moeten blijven. Toch is er een manier om er een geweldig feest van te maken. Bijvoorbeeld door elkaar te videobellen, samen met elkaar een kerstspel te bedenken of samen virtueel te koken. Al kan een echt kerstfeest niet zonder pakjes natuurlijk. Wat ga jij dit jaar geven? Om je te inspireren hebben we 5 leuke kerstcadeaus voor onder de kerstboom voor je gevonden.

1. Fab and Fit on a Budget

Kook- en bespaarboek | 20,19 euro

Gooi het eens over een andere boeg. Eet je vaak hetzelfde? Probeer dan eens wat nieuwe recepten uit. Met het boek van Ellen kun je daarmee aan de slag gaan. Het kook- en bespaarboek staat bomvol leuke recepten om gezonder te eten. Het zijn voornamelijk simpele en lekkere recepten waar je goed mee uit de voeten kan. Heb je nog wat groenten, vlees of iets anders over? Dan leert ze je ook hoe je op kliekjesdag er wat lekkers mee maakt.

2. Lucky Chocoladebox

Chocoladebox voor chocoladeliefhebbers | 14,99 euro

Wie houdt er nou niet van chocolade? Met deze chocoladebox verwen je jouw moeder, oma of vriendin. Als heerlijke verrassing voor onder de kerstboom.

3. O des Femmes

Satijnen strik | 23,94 euro

Je op en top vrouwelijk voelen, wat een heerlijk gevoel is dat. Met deze satijnen strik straal jij in ieder geval. Dit is het perfecte kerstcadeau aan jezelf! Draag het met Kerstmis en natuurlijk ook met oud en nieuw! De stof kun je zelfs zo gebruiken dat het een stropdas, armband, sjaal of riem is. Kortom: erg multifunctioneel.

4. Borrelbox

Borrelpakket | 19,99 euro

Ook aan lekkere trek is gedacht. Een heerlijk borrelpakket met goed bier, heerlijke chocolade en knapperige nootjes. Dit ultieme borrelpakket is perfect als mini high beer voor thuis.

5. Giftbox

Cadeaubox | 19,50 euro

Een fijn cadeautje voor onder de kerstboom, dat ook langer meegaat? Dat is deze giftbox met duurzame droogbloemen. Je fleurt er de feestdagen helemaal mee op. En bij de giftbox zit natuurlijk ook heerlijke ambachtelijke breekchocolade. Yum!

Snuffel nog even lekker op onze site rond. Er zijn nog meer leuke kerstcadeaus op de website!