Chocolade in jouw kerstpakket? Proef de zoete verleiding van Lucky Chocolate!

Lucky-Chocolate

Maak kennis met de leverancier

Liefde gaat door de maag. Vooral tijdens de feestdagen. Denk maar eens terug aan een fijne herinnering die je deelde met een vriendin, je ouders of collega’s. Je deelde vast ooit een taartje met verjaardagen, nam iemand mee uit eten bij een speciale gelegenheid en stelde een fijn pakketje samen met lekkernijen. Het is dan ook niet zo gek dat de meeste kerstpakketten gevuld zijn met allerlei lekkers. Bij ons is dat niet anders. Onze pakketten vullen wij met de chocolade reepjes van Lucky Chocolate. Waarom deze chocolade uniek is? Lees snel verder om het te ontdekken.

Ondergedompeld in chocolade

“Hey! Wat ontzettend leuk dat jullie meedoen aan dit interview. Ik ben erg benieuwd wie jullie zijn en wat jullie in het dagelijks leven doen.”

“Wij zijn Miranda en John en delen niet alleen de liefde voor elkaar, maar ook voor chocolade. Wij wonen in Krimpen aan den IJssel samen met onze dochter van 11 maanden. Naast onze chocolade business werkt John als projectleider en Miranda als coördinator in een hospice. In de avonduren en in het weekend gaan we aan de slag met chocolade.”

In de leer bij Robèrt van Beckhoven

“Ik lust elke dag wel chocolade. Maar het maken is toch een vak apart. Hoe zijn jullie erbij gekomen om Lucky Chocolate te beginnen?”

“Twee jaar geleden zijn wij gestart met Lucky Chocolate vanuit onze liefde voor chocolade. Onze eigen favoriet is melkchocolade met veel noot. Die geur van gebrande noten, die is zo lekker. Maar we konden deze smaak zelf niet bij ons op de markt vinden, vandaar dat wij zelf aan de slag zijn gegaan. We hebben verschillende cursussen gevolgd. Onder andere van Robèrt van Beckhoven en Hidde den Brabander. Miranda volgde een cursus website bouwen en in september 2018 ging de webshop online. Daarnaast verkopen we de chocolade in een aantal winkels in Rotterdam.”

Verrassende smaken

“Chocolade komt in vele soorten en maten. Toch heeft bijna iedereen een idee hoe het zou moeten smaken, ook al weten fijnproevers wat echt goede chocolade is. Wat maakt jullie chocolade uniek (en lekker)?”

“Wij combineren smaken die je niet overal tegenkomt. Daarnaast spelen wij in op de gehele belevenis. Het oog wil ook wat. De smaken zijn goed gematcht, maar onze producten worden ook ingepakt als een echt cadeautje.
Ons doel is dat iedereen, in heel Nederland, geniet van onze heerlijke chocolade. Dat mensen blij worden van een (h)eerlijke reep chocolade.”

Chocolade als cadeau

“Ik geef zelf vaak chocolade cadeau. Maar waarom is chocolade een goed idee als cadeau, volgens jullie?”

“Chocolade is een leuk cadeautje om te geven, niet alleen omdat het lekker is, maar omdat het bijna iedereen blij maakt. En dat is wat wij ook hopen te bereiken met onze chocolade.”

Winkelen in Rotterdam

“Jullie chocolade ligt bij een aantal winkels in Rotterdam, shoppen jullie eigenlijk nog in deze tijd? En zo ja, waar?”

“We vinden het leuk om conceptstores te bezoeken. Een shop met meerdere kleine ondernemers, zoals Keet Rotterdam. Dat is echt een aanrader!”

Waarom LOCALFAVS?

“Jullie reageerden heel enthousiast toen ik jullie vroeg mee te doen met het LOCALFAVS pakket. Wat vinden jullie leuk aan het concept?”

“Het is leuk om een pakket aan te schaffen van lokale ondernemers. Op deze wijze steun je niet alleen kleine ondernemers, maar heb je ook verrassend pakket.”

“Bedankt voor jullie openhartigheid, Miranda en John! Wil je deze ondernemers ook steunen? Koop dan dit kerstpakket!

Localfavs

Over LOCALFAVS

Evelyne startte LOCALFAVS aan het begin van de coronaperiode (2020). Doordat ze astma heeft, is ze veel aan huis gekluisterd. Ze is echt niet de enige die op dit moment veel thuiszit en die wat terug wilt doen voor ondernemers die het nu moeilijk hebben. Om kleine ondernemers te steunen, bundelt ze deze leuke producten in een cadeaupakket. Je kunt de producten van kleine ondernemers bestellen als relatiegeschenk, om een mijlpaal te vieren of als kerstpakket.