✔ Cadeaus met een hart
✔ Van kleine ondernemers
✔ Gratis bezorging vanaf 75,-
✔ Zelf samenstellen of kies een (kerst)pakket

Kerstpakketten

Jouw personeel verrassen? Onze kerstpakketten zijn daar perfect voor. Je toont hiermee niet alleen jouw waardering voor hun inzet het afgelopen jaar, maar je steunt er ook nog eens kleine ondernemers mee!

NIEUW

net binnen

Kerstpakket

in goed gezelschap

Wat iedereen eigenlijk wel in de donkere maanden van het jaar nodig heeft: gezelschap!

Dit kerstpakket heeft fijn leesvoer, goddelijke chocolade, lokale biertjes, een tof gezelschapsspel én heerlijke granola voor een ontspannen ontbijtje. 

Brievenbus cadeau

kook- en bespaarboek

Influencer Ellen heeft met haar 15.000 volgers op Instagram één passie. Ze wilt haar volgers inspireren om gezond te eten met een klein budget. Al haar tips heeft ze gebundeld in haar kook- en bespaarboek. Het boek staat bomvol tips om te besparen, heerlijke recepten (om zo min mogelijk weg te gooien) en er zit zelfs een weekplanner bij.

Kerstpakket

met producten uit Amersfoort

Speciaal samengesteld voor foodies en liefhebbers van Amersfoort!

Proef de heerlijke noten, smul van de brownies, ontspan onder de douche met een heerlijk zeepje en ga zo maar door…

Hoe werkt het?

1. Maak een keuze uit een kerstpakket of stel zelf een kerstpakket samen

2. Kies een dag waarop wij de box(en) bezorgen op kantoor, verzenden als cadeau of kies voor een pick up point in Leusden

Wat is LOCALFAVS?

We zijn ontstaan uit een passie voor lokaal ondernemerschap met oog op duurzaamheid. We brengen de leukste, lekkerste en origineelste producten samen en bundelen ze tot een geweldig kerstpakket.

Meer dan 10 kerstpakketten bestellen? Vraag nu een offerte aan!

Reviews

"De box ziet er heel erg leuk uit! Het is een leuk cadeautje voor jezelf of een ander. Het lekkers is ook echt superlekker. Er zit ook een droogboeketje bij en die heeft een mooi formaat. Ideaal voor bijvoorbeeld op je bureau. Ik ben er heel blij mee! Het is een vet leuk cadeautje om iemand op te vrolijken, in deze moeilijke tijd."
"Een nieuw Amersfoorts initiatief. Via LOCALFAVS bestel je een box vol lokale producten van Amersfoortse ondernemers. Benieuwd wat er in zit? Wij ook! Vanaf 3 mei gaat de website live, genoeg tijd om een verrassingspakket te bestellen voor Moederdag."
"Gelukkig gaat jezelf verwennen én iets goeds doen tegenwoordig prima samen, dat bewijst ook de LOCALFAVS box. Bijna alle producten komen van locals, wat transport scheelt. En verschillende producten uit de box zijn duurzaam gemaakt. Ook proberen ze de boxen zoveel mogelijk op een duurzamere manier te verzenden: met de fietskoerier. En minder plastic in de box te doen dan je bij reguliere boxen zult aantreffen."

Waar onze producten vandaan komen

We willen lokaal ondernemerschap bevorderen. Daarom werken we veel samen met kleine ondernemers met hart voor de zaak.