✔ Verwen jezelf met een lokaal pakket
✔ Van kleine ondernemers
✔ Minder plastic en verpakkingswaste

✔ Gratis bezorging vanaf 75,-
✔ Gebruik: kerzzpakket bij het afrekenen, dan betaal je 3,99 euro verzendkosten

Kerzzpakket uitzoeken

Jezelf verrassen? Onze kerstpakketten en kerstcadeaus zijn daar perfect voor. En laat je er nou ook kleine ondernemers in Nederland mee steunen! 

ONTDEK NEDERLAND

speciaal voor jou geselecteerd

Kerzzpakket

wonen en lekkernijen

Het was een zwaar jaar voor iedereen. Kom weer in de flow met dit leuke pakket.

De box bevat minder plastic dan reguliere boxen. Ook zijn de producten zorgvuldig en met liefde geselecteerd. Met dit pakket support jij lokale ondernemers uit de regio.

Kerzzpakket

in goed gezelschap

Goed gezelschap, lekker eten en persoonlijke ontwikkeling: dat is waar deze tijd van het jaar om vraagt. We hebben dit kerstpakket, naast een tof gezelschapsspel, aangevuld met producten van kleine ondernemers. Extra leuk om in te kopen en om weg te geven.

Borrelbox

lekker borrelen

Thuis lekker borrelen met vrienden of familie? Dit is het perfecte pakket voor bijvoorbeeld een vrijdagmiddagborrel of bij een online pubquiz. 

Kerzzpakket

sit back and relax

Dit pakketje is ontworpen om jezelf in de watten te leggen. geniet van een heerlijk ontbijt met geweldige granola en ga aan de slag met leuke recepten. Kortom deze box is er voor de genieter. 

Hoe werkt het?

1. Maak een keuze uit een kerzzpakket

2. Kies een dag waarop wij de box(en) bezorgen

3. Gebruik de *kortingscode kerzzpakket bij verzending, zodat je 3,99 euro verzendkosten betaald in plaats van 6,75 euro. 

*Uitgesloten voor de korting zijn: O des Femmes en bamboo snijplanken. 

Wat is LOCALFAVS?

We zijn ontstaan uit een passie voor lokaal ondernemerschap met oog op duurzaamheid. We brengen de leukste, lekkerste en origineelste producten samen en bundelen ze tot een geweldig kerstpakket.

Reviews

"De box ziet er heel erg leuk uit! Het is een leuk cadeautje voor jezelf of een ander. Het lekkers is ook echt superlekker. Er zit ook een droogboeketje bij en die heeft een mooi formaat. Ideaal voor bijvoorbeeld op je bureau. Ik ben er heel blij mee! Het is een vet leuk cadeautje om iemand op te vrolijken, in deze moeilijke tijd."
"Een nieuw Amersfoorts initiatief. Via LOCALFAVS bestel je een box vol lokale producten van Amersfoortse ondernemers. Benieuwd wat er in zit? Wij ook! Vanaf 3 mei gaat de website live, genoeg tijd om een verrassingspakket te bestellen voor Moederdag."
"Gelukkig gaat jezelf verwennen én iets goeds doen tegenwoordig prima samen, dat bewijst ook de LOCALFAVS box. Bijna alle producten komen van locals, wat transport scheelt. En verschillende producten uit de box zijn duurzaam gemaakt. Ook proberen ze de boxen zoveel mogelijk op een duurzamere manier te verzenden: met de fietskoerier. En minder plastic in de box te doen dan je bij reguliere boxen zult aantreffen."

Waar onze producten vandaan komen

We willen lokaal ondernemerschap bevorderen. Daarom werken we veel samen met kleine ondernemers met hart voor de zaak.