Ontdek alle leveranciers

The Blueberry | Amersfoort

The Blueberry Amersfoort
The Blueberry Amersfoort

Over The Blueberry
The Blueberry in Amersfoort kenmerkt zich door de Amerikaanse uitstraling, hier geniet je van American pancakes, homemade milkshakes en taartjes en cakes vers uit eigen oven. ⁠

⁠The Blueberry is sinds vier jaar gevestigd op de Hof in het centrum van de stad, en sinds twee jaar ook in Winkelcentrum Emiclaer met een grotere vestiging. ⁠Normaal gesproken kan je op beide locaties terecht voor een heerlijk ontbijt of lunch in het restaurant, maar nu is alles even helemaal anders. ⁠

Ze hebben daarom in een korte tijd het concept omgetoverd tot afhaal- en bezorgrestaurant. En dat gaat ze goed af! Gelukkig maar, want alle omzet is super belangrijk in deze tijd. ⁠

What’s in the box?
In BEE Gifted zit de homemade brownie en in de BEE Family zit een cookie bakmix. 

Le Fleurieus | Amersfoort

le_fleurieus_antoinet_murier_photography
Droogboeketje Le Fleurieus

Over Le Fleurieus
Ik ben Michelle, 24 jaar en kom uit het gezellige Amersfoort. Ik ben onwijs gek op bloemen & daarbij ook nog eens trotse eigenaresse van Le Fleurieus, waar ik dus al deze bloemenliefde kwijt kan.

Wat begon in 2011 als een jeugd-bijbaantje in de bloemenwinkel heeft zich door de jaren heen gevormd tot een enorme passie en fascinatie voor bloemen met daarbij zoveel bloemenliefde dat ik inmiddels echt niet meer zonder kan.

”WHATEVER YOU DECIDE TO DO MAKE SURE IT MAKES YOU HAPPY” 

Deze quote vind ik echt geweldig en ja bloemen maken mij absoluut blij en gelukkig en vooral als ik deze passie met jullie kan delen. De foto hierboven laat precies zien hoe ik ben, ik lach altijd en vooral als ik mijn bloemen met jullie kan delen. Wie wilt zich nou niet omringen met prachtige bloemen.

Foto’s door Antoinet Murier Photography

Paper on the Rocks | Amersfoort

Over Paper on the Rocks
Natuur-vriendelijke notitieboekjes. Dat is Paper on the Rocks in het kort. De lange versie? Ze gebruiken houtvrij papier, gemaakt van constructie en landbouw afval om notitieboekjes te maken van hoge kwaliteit. Gemaakt om lekker op te schrijven en te tekenen. Perfect voor schrijvers, creatieven, professionals en iedereen die de wereld wilt veranderen met een pen in de hand. 5% van hun tijd, diensten en aankopen steken ze in het terugplanten van bomen en het behoud van natuur. 

Lotts Studio | Amersfoort

Lotte Geusebroek - Lotts studio - foto 1
Ansichtkaart - Lotts studio - Lotte Geusebroek (3)

Over Lotts studio
Lotts studio is een kleinschalige fotografie en designstudio met een voorliefde voor mooie dingen, creativiteit en creatie, die zich inzet voor het maken van herinneringen. Lotte heeft ook veel foto’s voor de website en socials van LOCALFAVS gemaakt. 

Over de set Take my hand
De hand van je partner vastpakken om haar dicht bij je te houden. Een kneepje in de hand van je vriend om te laten weten dat je er voor hem bent. Dat kleine handje dat je vasthoudt om samen veilig over te steken. En je hand die je over de blaadjes van een boom laat gaan als je verwonderd bent over de schoonheid van de natuur. De kleine dingen die we deden en nauwelijks bij stilstonden. En de dingen die in deze tijd veel minder vanzelfsprekend zijn geworden. Deze tekeningen zijn een ode aan die kleine momenten. Ze helpen je op een andere manier te verbinden met een kleinigheidje en laten jouw vrienden en familie weten dat je er nog steeds voor ze bent, ook als dat op dit moment niet fysiek is.

Strawies | Amersfoort

Strawies-oprichters-Bas-Simon-1

Over Strawies
Er waren eens twee simpele jongens, Bas (18) & Simon (23). Zij maakten een wereldreis naar het verre warme zuiden en ontdekten een geweldige schat: metalen rietjes. Wat blonken ze toch prachtig… 

Op slag werden Bas en Simon betoverd. Waar ze ook heen gingen, die stralende buisjes kregen ze maar niet uit hun hoofd. Dag in dag uit, van ’s ochtend vroeg tot ’s avonds laat, ja zelfs in hun dromen zagen ze gouden mango smoothies met onweerstaanbare rietjes.

Na een tijd raakte het geld op, en de twee wereldreizigers moesten terug naar hun geboorteland. Ze laadden hun schip vol met mooie schatten. Gouden rietjes, Zilveren rietjes en rietjes met meer kleuren dan de regenboog.

Om hun schulden van de verre reizen in te lossen, begonnen Bas en Simon hun schatten te delen. Slechts voor een appel en ei verkochten ze hun meest dierbare bezit: Strawies

Dr. Chocolate | Amersfoort

Cees Wouda - Dr. Chocolate Amersfoort

Over Dr. Chocolate
Wie chocolade zegt, zegt Dr. Chocolate. We zijn al jaren fan van de creativiteit waarmee Tim zijn chocolade vormgeeft.
Bijzondere smaken, texturen en gewoon heel erg lekker! Dit wil je proeven. In de zomerbox zit deze chocolade niet, maar we hopen dat we in de koudere maanden weer chocolade van Dr. Chocolate kunnen leveren in de boxen.

Foto door: Cees Wouda