4x Lokale Cadeaus voor Hem en Haar

Cadeauboxen tips

Op zoek naar fijne cadeaus voor die ene collega, die fijne vriendin of je partner? Er is keuze genoeg, maar heb je al een gekeken naar lokale cadeaus? Iets moois uit jouw regio of die van de ontvanger. Dat laat zien dat je je echt in het cadeau hebt verdiept. Een lokaal cadeau is origineel en straalt luxe uit. Lees dit lijstje met fijne cadeautips voor hem en haar en laat je inspireren. 

Lokale cadeautips op een rijtje

1. Lokale dranken

Veel streken kennen lokale bieren, wijnen of andere dranken. Loop eens een slijterij binnen in jouw woonplaats of die van jouw ontvanger en vraag naar het lokale aanbod. Een mooie set goede, lokale bieren is het perfecte cadeau voor hem, die heerlijke fles wijn misschien wel voor haar. Vaak gaan die lokale dranken ook erg goed met een lokaal recept dat veel wordt gemaakt. Misschien kun je dit wel combineren en zo een heerlijk pakket samenstellen!

2. Streekproducten van de boer

In elke omgeving zijn wel boeren die zelf producten verkopen. Eigen eieren, vlees, melk, kaas of iets speciaals. Sommige boerderijen hebben zelfs een landwinkel met lokale producten. Ga eens na welke boeren of boerderijen in jouw omgeving iets verkopen en breng ze eens een bezoekje. Wie weet wat je ontdekt! Misschien kun je hiermee wel een lekkere lokale borrelplank maken voor de ontvanger. 

3. Bloemen van een lokale boer of kwekerij

Zelf bloemen plukken en een boeket samenstellen is niet alleen leuk voor de ontvanger, maar ook voor jou! Sommige boerderijen en/of kwekerijen onderhouden een speciale pluktuin. Daar kun je zelf bloemen plukken en een mooi, lokaal natuurboeket creëren. Prachtig om te geven en misschien zelfs leuk om te doen als activiteit samen?

4. Cadeaudoos met lokale producten van LOCALFAVS

Heb je niet zoveel tijd of wil je liever wat grootser uitpakken? Wij kunnen je helpen! LOCALFAVS heeft een speciale cadeaubox samengesteld waarmee jij iemand verrast. We maken het je heel makkelijk: jij bestelt de box en wij sturen ‘m op naar de gelukkige met een persoonlijk kaartje. De lokale cadeaubox zit vol fijne producten en verrassingen, waarvan de ontvanger gegarandeerd een lach op zijn of haar gezicht krijgt.