fbpx

Lokale Kerstpakketten

De kerstgekte is alweer begonnen en dat betekent dat het tijd is voor leuke kerstgeschenken. We hebben de fijnste kerstpakketten voor je op een rijtje gezet. Bij LOCALFAVS vinden we lokaal erg belangrijk. Het grootste gedeelte van de producten wordt dan ook in Nederland gemaakt, met één uitzondering, de biologische Franse wijnen, limonades en siropen.

Levertijden

Bestel t/m 13 december kerstpakketten. Gaat het om grote aantallen (meer dan 20 stuks), dan graag 3 weken van tevoren je bestelling door geven. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bestseller

Alcoholvrij kerstpakket

We werken veel thuis, dus dan schiet het gezond eten er bij velen bij in. Daarom hebben wij een gezond kookboek met mealplanner in dit pakket gedaan.

Verder in dit pakket: Franse limonades, knapperige koekjes, luxe bakmix, biologische zeepjes, handgemaakte chocolade en houten kerststerren.

Local favorite

Luxe kerstpakketten

Prachtige Franse biologische rode of witte wijn, lokale koekjes en heerlijke chocolade, een luxe handgemaakte kaars, chocolade bakmix en houten sterren voor in de boom.

Sustainable topper

Duurzaam kerstpakket

In dit duurzame kerstpakket krijg je met de hand gemaakte houten huisjes, een luxe bijenwax kaars en een bosje droogbloemen.

Kerstgeschenken onder de 20 euro

Deze leuke kerstcadeaus bestel je voor minder dan 20 euro. Ideaal als cadeau op afstand, als verrassing voor onder de boom.

Chocolade kerstpakket

Hot fav

Warme chocolademelk en luxe chocolade

Warm op door zelf overheerlijke warme chocolademelk te maken met marshmallows en geniet van de heerlijke luxe breekchocolade.

kerstpakket chocolade - bakken met lisanne

Limited edition

DIY-pakket maak je eigen chocolade

Ga aan de slag en maak je eigen chocolade met heerlijke toppings.

Populair

Hot chocolate pakket

Een leuke vintage mok en alles om op te warmen op een koude winteravond. Geniet van deze heerlijke chocolade en maak je eigen warme chocolademelk.

Meer kerstpakketten bekijken?