fbpx

Lokale Kerstpakketten

De kerstgekte is alweer begonnen en dat betekent dat het tijd is voor leuke kerstgeschenken. We hebben de fijnste kerstpakketten voor je op een rijtje gezet. Bij LOCALFAVS vinden we lokaal erg belangrijk. Een groot gedeelte van de producten wordt dan ook in Nederland gemaakt. Voor de rest van de producten kijken we voornamelijk naar duurzaamheid.

Levertijden

Bestel t/m 1 december kerstpakketten. Gaat het om meer dan 20 stuks, dan graag 3 weken van tevoren je bestelling door geven. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bestseller

Alcoholvrij kerstpakket

Fab en fit 2023 ingaan? In dit pakket zit een gezond kookboek met mealplanner. Leer hoe je bespaart op je uitgaven en plan je eten goed in.

Verder in dit pakket: Franse limonades, knapperige koekjes, luxe bakmix, biologische zeepjes, handgemaakte chocolade en houten kerststerren.

Local favorite

Luxe kerstpakketten

Prachtige Franse biologische rode of witte wijn, lokale koekjes en heerlijke chocolade, een luxe handgemaakte kaars, chocolade bakmix en houten sterren voor in de boom.

Het leukste pakket om te krijgen!

Meerdere cadeautjes verspreid over de decembermaand, maken van deze maand een feestje! Tel af tot 31 december.

Kerstgeschenken onder de 20 euro

Deze leuke kerstcadeaus bestel je voor minder dan 20 euro. Ideaal als cadeau op afstand, als verrassing voor onder de boom.

Chocolade kerstpakket

Hot fav

Warme chocolademelk en luxe chocolade

Warm op door zelf overheerlijke warme chocolademelk te maken met marshmallows en geniet van de heerlijke luxe breekchocolade.

kerstpakket chocolade - bakken met lisanne

Limited edition

DIY-pakket maak je eigen chocolade

Ga aan de slag en maak je eigen chocolade met heerlijke toppings.

Nog enkele beschikbaar

Hot chocolate pakket

Een leuke vintage mok en alles om op te warmen op een koude winteravond. Geniet van deze heerlijke chocolade en maak je eigen warme chocolademelk.

Meer kerstpakketten bekijken?