fbpx
Lucky Chocolate

De makers van Lucky Chocolate

De makers van Lucky Chocolate kunnen er wat van. In een week gaan er heel wat kilo’s chocolade doorheen. Niet alleen voor zichzelf natuurlijk, maar juist om anderen mensen een geluksmomentje te bezorgen. Wie er achter Lucky Chocolate zit? Lees snel verder!

Wie zijn jullie?

“Wij zijn Miranda en John en delen niet alleen de liefde voor elkaar, maar ook voor chocolade. Wij wonen in Krimpen aan den IJssel samen met onze dochter van 11 maanden. Naast onze chocolade business werkt John als projectleider en Miranda als coördinator in een Hospice. In de avonduren en in het weekend gaan we aan de slag met chocolade.”

Hoe zijn jullie begonnen met Lucky Chocolate?

“Twee jaar geleden zijn wij gestart met Lucky Chocolate vanuit onze liefde voor chocolade. Onze eigen favoriet is melkchocolade met veel noot, die heerlijke verse geur van gebrande noten. Die vonden wij niet op de markt, vandaar dat wij zelf aan de slag zijn gegaan. We hebben verschillende cursussen gevolgd onder andere van Robert van Beckhoven en Hidde den Brabander. Miranda volgde een cursus website bouwen en in september 2018 ging de webshop online. Je vindt Lucky Chocolate ook in een aantal shops in de regio Rotterdam.”

Wat is er bijzonder aan jullie chocolade?

“Het zijn verrassende smaken die je niet overal tegenkomt. Daarnaast spelen wij in op de gehele belevenis. Het oog wil ook wat. De smaken zijn goed gematcht, maar onze producten worden ook ingepakt als een echt cadeautje. Ons doel is dat iedereen, in heel Nederland, geniet van onze heerlijke chocolade. Dat mensen blij worden van een (h)eerlijke reep chocolade.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *