Gun jezelf (of een ander) een verwenbox

Jouw lokale box

Lokale ondernemingen ondersteunen en tegelijkertijd jezelf eens flink verwennen. Dat is het idee van LOCALFAVS.

We brengen de leukste en fijnste lokale producten samen, zodat jij of een ander kunnen genieten van wat de regio te bieden heeft. Leg jezelf of een ander in de watten.

Support your locals

Wij denken dat het belangrijk is om de ondernemers in jouw regio te ondersteunen. 

Er zijn ontzettend veel mooie initiatieven die het waard zijn gezien te worden. En door lokale ondernemers te supporten, draag jij bij aan hun bestaansrecht. Wie weet wat je allemaal ontdekt dankzij LOCALFAVS.

Geniet van jouw regio

LOCALFAVS is geen maaltijdbox, maar een fijne verwenbox vol met lokale en regionale goodies. 

Je kunt de box aan je deur laten bezorgen of ophalen op een pick up point wanneer het jou uitkomt. Kies voor duurzame initiatieven en voor jezelf. Juist deze tijd is hét moment om jezelf te laten genieten van al het moois dat jouw regio te bieden heeft. 

LOCALFAVS

Elk kwartaal nieuwe boxen

Wij selecteren elk kwartaal de favorieten uit de regio en creëren voor jou een (h)eerlijke box met een duurzaam karakter. Hiermee ondersteunen we samen duurzame en lokale initiatieven. 

Jij bestelt één van onze boxen en weet je wat het fijne is? Je zit helemaal nergens aan vast. 

Bestel een box wanneer het jouw moment is om écht tijd te nemen voor jezelf. Verwen je liever iemand anders met een LOCALFAVS verwenbox? Ook dat kan! 

Het ontstaan van LOCALFAVS

“Het eerste zaadje voor LOCALFAVS werd eigenlijk al lang geleden geplant. Ik ben de afgelopen jaren steeds bewuster gaan leven. Uit dat kleine zaadje ontstond langzaam een groot idee: de leukste lokale producten bij jou thuisbezorgen!”
Evelyne de Jong, Founder van LOCALFAVS

Localfavs

Let's bee friends?