fbpx

Veelgestelde vragen

Wat zit er in een LOCALFAVS box?

Elke box is samengesteld met de leukste en lekkerste producten van kleine ondernemers. Denk aan ambachtelijke chocolade, bijzondere stationary of een heerlijk beautyproduct. Bij elke box zie je een omschrijving met wat je kunt verwachten of stel zelf een box samen.

Ontdek alle boxen

Zit er een factuur in de cadeaubox?

Nee! Je krijgt als consument een bevestiging van de bestelling per mail. Als zakelijke klant krijg je een factuur per mail toegestuurd.

Ik wil leverancier worden, kan dat?

Tof dat je interesse hebt om met LOCALFAVS samen te werken. We horen graag van je welke producten jij verkoopt en waarom jij denkt dat het een aanvulling is voor onze boxen. Stuur je een mailtje naar hello [at] localfavs .nl met de inkoopprijzen?

Word leverancier

Kan ik een box cadeau doen?

Jazeker! Superleuk dat je een LOCALFAVS box cadeau wilt doen. Ga hierheen om een box te bestellen. 

Hoe lang duurt het voordat mijn pakket wordt bezorgd?

In het bestelproces kun je kiezen voor een datum waarop jij je box wil laten versturen. Een bezorgdatum kunnen we helaas niet garanderen. Kies je geen bezorgdatum, dan wordt jouw bestelling gemiddeld binnen 1-2 werkdagen verzonden.

Staat jouw gewenste datum er niet bij? Neem dan even contact met ons op.

Houd bij grotere bestellingen rekening met een langere levertijd. Vanwege drukte bij de post kan het langer duren voordat het pakket aankomt.

Hoe worden de pakketten verstuurd?

De pakketten worden meestal met DHL of PostNL verstuurd. 

Kan ik ook grote aantallen bestellen?

Jazeker! We werken met kleine ondernemers, dus de levertijd kan daarom ietsje langer zijn. bij grotere aantallen. Maar het is zeker mogelijk!

Ik wil graag kerstpakketten bestellen, kan dat al?

Ja, dat kan zeker! Neem vooral contact op via hello [at] localfavs .nl om de mogelijkheden te bespreken en jouw werknemers een origineel kerstpakket cadeau te doen. 

Neem contact op

Ik wil graag meerdere boxen bestellen, kan dat?

Jazeker. Je kan meerdere boxen bestellen op 1 besteladres of meerdere boxen op komen halen bij een pick up point. 

Ik heb een zakelijke vraag

We hebben een speciale pagina voor zakelijke vragen. Staat jouw vraag er niet bij, schroom dan niet om contact op te nemen.

Ik ben niet tevreden. Hoe neem ik contact op?

We vinden het erg vervelend voor je! Dat is totaal niet de bedoeling. LOCALFAVS wilt jou juist een fijne lokale ervaring geven. We willen je graag spreken hoe het komt dat je niet tevreden bent. Mail je ons om meer te vertellen: hello [at] localfavs .nl? 

Wat is de witte aanslag op de chocolade?

Voordat je denkt dat je het weg moet gooien.. NIET DOEN! Het is geen schimmel! De witte waas kan ontstaan zijn door kristallen die aan de oppervlakte ontstaan zijn door het smelten en weer stollen van cacaoboter. Ook de suiker in chocola kan deze witte waas veroorzaken of het schommelen van de temperatuur. De chocolade wordt er niet minder lekker op. Dus smullen maar!