Veelgestelde vragen

Wat zit er in een LOCALFAVS box?

Elke box is samengesteld met de leukste en lekkerste producten uit de regio. Het is altijd een verrassing wat erin zit. Denk aan lokale chocolade, stationary of een ander lokaal product. Bij elke box zie je een omschrijving met wat je kunt verwachten.

Ik wil leverancier worden, kan dat?

Tof dat je interesse hebt om met LOCALFAVS samen te werken. We horen graag van je welke producten jij verkoopt en waarom jij denkt dat deze een aanvulling is voor onze boxen. Stuur je een mailtje naar hello [at] localfavs .nl? 

Kan ik een box cadeau doen?

Jazeker! Superleuk dat je een LOCALFAVS box cadeau wilt doen. Ga hierheen om een box te bestellen. 

Is het mogelijk om mijn box ergens op te halen?

Dat is zeker mogelijk. Je kunt in het bestelproces kiezen voor een pick up point of bezorgen.

Hoe lang duurt het voordat mijn pakket wordt bezorgd?

In het bestelproces kun je kiezen voor een datum en tijd waarop jij je box op wilt halen of wilt laten bezorgen. Staat jouw gewenste tijd en datum er niet bij? Neem dan even contact met ons op.

Hoe worden de pakketten verstuurd?

We proberen de pakketten zo duurzaam mogelijk in te pakken en te versturen. We werken daarom samen met Fietskoeriers. Indien het niet mogelijk is, worden de pakketten via PostNL of DHL verstuurd. 

Waarom werken jullie met een beperkte oplage?

Omdat we veel samenwerken met kleinere ondernemers, is het op dit moment niet mogelijk om grote oplages te leveren. We zijn aan het onderzoeken of dit in de toekomst wel mogelijk is. 

Ik wil graag kerstpakketten bestellen, kan dat?

Ja, dat kan zeker! Neem vooral contact op via hello [at] localfavs .nl om de mogelijkheden te bespreken en jouw werknemers een origineel kerstpakket cadeau te doen. 

Ik wil graag meerdere boxen bestellen, kan dat?

Jazeker. Je kan meerdere boxen bestellen op 1 besteladres of meerdere boxen op komen halen bij een pick up point. 

Ik ben niet tevreden. Hoe neem ik contact op?

We vinden het erg vervelend voor je! Dat is totaal niet de bedoeling. LOCALFAVS wilt jou juist een fijne lokale ervaring geven. We willen je graag spreken hoe het komt dat je niet tevreden bent. Mail je ons om meer te vertellen: hello [at] localfavs .nl? 

Kan ik jullie volgen op Instagram?

Klik hieronder op een van de afbeeldingen en ga direct naar ons Instagram-kanaal.