Wat is het verschil tussen een maaltijdbox en verwenbox?

Lokale verwenbox

Even geen zin om te koken of juist zin om jezelf te verwennen? Vandaag de dag wordt dat je heel makkelijk gemaakt: via je smartphone bestel je in een paar klikken een heerlijke maaltijdbox, leuk abonnement of fijne verwenbox aan huis. En de keuze is reuze: een maaltijdbox van HelloFresh, boodschappen bestellen bij Picnic of een verwenbox van LOCALFAVS. Om jou een beetje op weg te helpen leggen wij het verschil tussen onze verwenbox en een maaltijdbox uit.

Maaltijdbox vergelijken

Met de eindeloze keuze in maaltijdboxen ben je zo een hele avond aan het vergelijken. Gelukkig is onze LOCALFAVS verwenbox uniek in zijn soort en kun je ‘m in een handomdraai bestellen. Bij maaltijdboxen draait het echt om avondeten; voor een paar dagen tot een week. Je krijgt recepten en het koken van een gezonde maaltijd wordt jou zo eenvoudig mogelijk gemaakt. In een handomdraai heb je een maaltijdbox aan huis en kun je beginnen met koken.

Verwenbox

Een verwenbox is daarentegen echt iets anders. Deze box draait niet om koken, maar echt genieten en jezelf verwennen. Je zal dan ook niet alleen eten tegenkomen in deze box, maar juist geselecteerde, fijne producten, gemaakt door (lokale) ondernemers. Het zijn producten die je verrassen en zorgen voor een glimlach op je gezicht. Onze goodiebox geeft je de kans om op een geheel nieuwe manier kennis te maken met lokale ondernemers. 

Verwenbox aan huis

We leveren jouw box aan huis en je hebt ‘m zo besteld. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de box cadeau te doen of op te halen in jouw regio. Zo leer je jouw eigen omgeving op een nieuwe manier kennen vanaf de bank! We laten je met de luxe verwenbox bijvoorbeeld kennismaken met nieuwe dingen, luxe producten en lokale hoogstandjes. Daarnaast zullen de lokale ondernemers ook iets vertellen over hun eigen product(en).

Deze box is niet alleen een unieke manier om kennis te maken met jouw regio, maar een keuze met een duurzaam karakter en oog voor lokale ondernemers. Win-win-win dus! Neem een moment voor jezelf of gun deze aan een ander; de verwenbox van LOCALFAVS draait om supporten én genieten.