fbpx

Verzend- en retourinformatie

Levertijden cadeaupakketten

Na het plaatsen van je bestellingen gaan we aan de slag om jouw bestelling gereed te maken. We proberen alle cadeaupakketten binnen 2 werkdagen te verzenden. Sommige partners hebben een langere levertijd, dan staat het aangegeven bij het product. Helaas is het niet mogelijk om een leverdatum te garanderen, maar we doen ons best om op de geselecteerde datum het pakket te leveren.

Geen verzending op: zaterdag, zondag en feestdagen. Ook wordt er in sommige regio’s geen brievenbuspost op maandag bezorgd. Sommige van onze pakketten zijn brievenbuspakketten. Bezorging doen we alleen indien afgesproken op zondag.

Verzendkosten in Nederland
De verzendkosten binnen Nederland zijn bij LOCALFAVS.nl inbegrepen in de vermelde prijzen. Er komen hier verder geen extra kosten bij. 

Wil je iets verzenden naar het buitenland? Dat is zeker mogelijk! Neem hierover contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik heb meerdere orders geplaatst
In dat geval kun je meerdere pakketten verwachten. We verzenden namelijk elk cadeaupakket los. Daardoor kan het verschillen met welke bezorgpartner het pakket wordt geleverd. 

Pre-orders
Heb je een pre-order bestelling gedaan, dan duurt het even voordat je een afgeronde bestellingsmail krijgt, dat komt omdat je deze pas krijgt, nadat het pakket is verzonden.

Retourneren

Niet tevreden met de bestelling? Dan kun je de bestelling terugsturen.

Retourneren is alleen mogelijk wanneer de producten uit de box ongebruikt en ongeopend zijn. Dat betekent dat je de inhoud van de box niet open hebt gemaakt of hebt beschadigd. Je kan de box in zijn geheel terugsturen. Het is niet mogelijk om onderdelen uit de box te houden.

Hoe kun je jouw bestelling terugsturen?
Meld binnen maximaal 14 dagen je retour aan. Dit kan door contact op te nemen via hello@localfavs.nl

  • Vermeld de reden van de retouraanvraag
  • Je ontvangt per e-mail uitgebreide informatie over de wijze waarop jij de bestelling kan retourneren. Retour niets zonder deze bevestiging. Elke cadeaubox gaat terug naar een ander retouradres.
  • Je verstuurt het artikel binnen 14 dagen na jouw melding is bevestigt retour. Je betaalt zelf de verzendkosten voor de retourzending.
  • Het totale aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk terug op jouw rekening gestort, binnen maximaal 14 dagen na ontvangst.

    Bestelling beperkt houdbaar?
    Het is niet mogelijk om beperkt houdbare producten, zoals bloemen, maaltijden of verse snacks te retourneren. Dit is volgens de Wet Koop op Afstand waarin bepaald is dat “goederen met een beperkte houdbaarheid” niet geretourneerd kunnen worden.

Verkeerd adres

Heb je een verkeerd adres ingevoerd? Dan zijn we helaas genoodzaakt, wanneer je het pakket naar het goede adres wil laten versturen, opnieuw alle kosten (inclusief verzendkosten) in rekening te brengen.

Pakket niet aangenomen of opgehaald

Is het pakket niet aangenomen bij de bezorging? Of is het pakket opgehaald bij het post punt en retour gestuurd? Dan zal het pakket retour komen naar ons.

In het geval van houdbare producten, kunnen we het pakket opnieuw opsturen met de verzendkosten opnieuw in rekening te brengen.

Wanneer het een pakket is met niet houdbare producten, en je het pakket opnieuw wil laten versturen, dan zullen we alle kosten opnieuw in rekening brengen. Hiermee bedoelen we de volledige prijs die je hebt betaald bij het afrekenen.

Klachtenprocedure

Wij doen er alles aan jou de fijnste cadeaupakketten te leveren. Maar er kan altijd iets misgaan, als je problemen hebt met jouw geleverde bestelling, neem dan contact op via hello@localfavs.nl Samen zoeken we dan naar een passende oplossing.