fbpx

Verzenden naar meerdere adressen

Heb je één of meerdere cadeaupakket(ten) op onze website gevonden en wil je deze versturen naar meerdere adressen? Geen probleem! Hieronder volgt een stappenplan en beantwoorden we enkele vragen die je misschien hebt.

Hoe gaat het in z’n werk?

We hebben een aantal gegevens nodig om jouw cadeaupakketten te versturen. Hiervoor hebben we een spreadsheet-bestand gemaakt. Hieronder volgt een stappenplan voor als je naar meerdere adressen een cadeaupakket wil versturen.

Stappenplan

  1. Open deze link.
  2. Ga naar ‘bestand’.
  3. Bij ‘bestand’ vind je de mogelijkheid om jouw sheet te downloaden. Download het bestand als Excel-bestand.
  4. Vul alle gegevens zo volledig mogelijk in.
  5. Klaar met alles invullen? Stuur jouw bestand op naar hello@localfavs.nl met daarin als onderwerpregel ‘bestelling meerdere adressen’.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestellingen geleverd worden?

Maximaal 10 cadeaupakketten

We doen ons best om kleine orders (maximaal 10 stuks) binnen 1-2 werkdagen te versturen. We zijn afhankelijk van de postbezorgers wanneer het ook daadwerkelijk wordt bezorgd. Hier geven we geen garanties voor.

Meer dan 10 cadeaupakketten

De gemiddelde levertijd van grote aanvragen (meer dan 10 cadeaupakketten) is tussen de 2 dagen en 2 weken. Afhankelijk van de leverancier. Indien het langer is dan 2 dagen, dan nemen we contact met je op.

Ik heb een speciale datum waarop de pakketten geleverd moeten zijn

We doen ons best om de pakketten zo snel mogelijk te leveren. Op dit moment verzenden we pakketten ruim van tevoren, zodat we er bijna zeker van zijn dat ze op tijd binnen zijn. Let wel op: zondag is geen leverdag. En op maandag wordt er in veel regio’s geen brievenbuspost bezorgd.

Ik wil graag zelf een cadeaupakket samenstellen

Dat is zeker mogelijk! We denken graag met je mee over hoe we het cadeaupakket zo maken, dan iedereen er blij van wordt. Heb je bijvoorbeeld pakketten gezien op de website waarbij je bepaalde producten wil combineren tot een pakket, dan kan dat sowieso! Ontbreekt er een product, dat we op dit moment nog niet verkopen? Dan denken we ook graag mee over hoe we dit in het pakket kunnen verwerken.

Ik wil meerdere pakketten op een adres laten bezorgen

Geen enkel probleem! We denken graag mee hoe we de pakketten bij het gewenste adres bezorgen. Heb je hier vragen over? Mail dan even naar hello@localfavs.nl.

Ik wil mijn eigen branding terug laten komen in het pakket

De pakketten die wij verkopen zijn samengesteld met producten van kleine ondernemers. Hierop zal de branding van de betreffende verkoper te zien zijn. Dat is de kracht van LOCALFAVS. Om lokale ondernemers samen te brengen in het kader van support your locals.

Wat is er dan wel mogelijk? Het aanleveren van speciale kaartjes of deze voor jou te ontwerpen en te laten drukken in jouw huisstijl kleuren of om te kijken naar vloeipapier en een sticker die past bij jouw branding.

Mijn vraag staat er niet bij

Heb je een vraag die nog niet beantwoord is op deze pagina? Mail dan even naar hello@localfavs.nl. We denken graag met je mee!