Vijf tips voor een verrassend moederdag-cadeau

Moederdag cadeau Amersfoort

Zondag is het dé dag in het jaar waarop we alle moeders eens even in het zonnetje zetten en verwennen. Maar waarschijnlijk is het maken van een tekening niet meer echt jouw ding. Iets bedenken is nog niet zo gemakkelijk. Ovenwanten? Nee, die had je zusje vorig jaar al voor je moeder gekocht. Bodylotion? Daarvan staan er nog tien in de kast. Tips nodig? Lees deze blog om dit jaar met een verrassend moederdag-cadeau aan te komen. 

Dankzij de coronacrisis kun je waarschijnlijk niet op bezoek bij je moeder. Daarom hebben we cadeaus voor je moeder opgezocht, die je gemakkelijk als een mooie verrassing naar haar op kunt sturen.

1. Stuur je moeder een bijzonder bloemetje 

Een bloemetje is toch niet zo verrassend? Misschien niet, maar de bloemen van bijvoorbeeld Peet Plukt of Le Fleurieus zijn erg mooi. En naast een ‘gewone’ bos bloemen, kun je je moeder ook prachtige droogbloemen sturen. Het voordeel van droogbloemen is dat ze een lange tijd mooi blijven en geluksgevoel geven.

2. Geef een workshop cadeau

Deze is leuk voor als het straks weer kan. Er zijn door het hele land heel veel leuke workshops te doen, van sportief tot creatief. Ga kaarsen maken, dansen, schilderen of doe een kookworkshop. Een hele leuke manier om tijd in elkaar te investeren en plezier te maken!

3. Laat een illustratie maken 

De illustratie zal niet op tijd klaar zijn voor Moederdag, maar je kunt je moeder wel vast warm maken met het idee. Als je echt iets bijzonders wil, laat dan bijvoorbeeld jullie gezin illustreren door Tamara Boon. Een super persoonlijk cadeau en een keer iets anders dan een foto op een mok. 

Bestel-een-lokale-goodiebox

4. Stel zelf een box samen

Kies zelf allemaal kleine cadeautjes en stop ze met een lief kaartje in een vrolijke doos. Druk wat foto’s af en stop ze erbij voor een persoonlijke touch. Je moeders favoriete chocola, een boek, een maskertje… Je kunt van alles in zo’n doos stoppen en gemakkelijk naar je moeder opsturen. 

5. Geen zin om zelf een box te maken? Bestel er een

Wil je je moeder verwennen met iets verrassends, maar heb je niet zoveel tijd? Laat je dan het werk van een box samenstellen uit handen nemen. LOCALFAVS heeft namelijk een speciale cadeaubox! In de box zitten allemaal originele, luxe en lokale producten waar je moeder gegarandeerd blij mee is. Le Fleurieus is bijvoorbeeld ook een leverancier voor onze box. 

Je kunt ‘m eenvoudig op het adres van je moeder laten bezorgen. Glimlach gegarandeerd! Lees hier meer over het bestellen van een LOCALFAVS box.